contact
Wil je nog meer weten?
Bel 0591 544 443

Nieuw bij Solar: De Bosch Condens 3000W


De naam Bosch klinkt heel veel mensen bekend in de oren. In miljoenen huishoudens staat deze naam op apparaten die door en door betrouwbaar zijn: van stofzuigers tot vaatwassers en van kooktoestellen tot boormachines. Bosch heeft de betrouwbaarste HR ketels. Voor iedere warmte en warm water vraag biedt Bosch een passend antwoord. De HR ketels van Bosch staan garant voor maximaal comfort, gebruiksgemak, zuinigheid en zekerheid.

Bosch Thermotechniek introduceert dit najaar de Bosch Condens 3000W. De Bosch Condens 3000W is de Bosch HR-ketel, die op betrouwbare wijze de basisbehoefte voor verwarming en warm water invult. Een ketel zonder de extra’s van de andere Bosch HR-toestellen, maar wel een HR ketel die veel waar voor het geld biedt.


De Condens 3000W heeft een prima prijs kwaliteit-verhouding, want deze Bosch HR-ketel is samengesteld uit betrouwbare en robuuste onderdelen, die al jaren in vele andere Europese landen voor Bosch worden toegepast. Zo heeft de Condens 3000W de betrouwbare WB6-wisselaar die zeer robuust is uitgevoerd met een kern van gegoten aluminium en een gerolde RVS-mantel heeft. Op deze wisselaar geeft Bosch 10 jaar garantie! Er zijn twee uitvoeringen beschikbaar van de Condens 3000W: een CW-klasse 3 en een CW-klasse 4.Kortom een echte Bosch ketel, met de bekende betrouwbaarheid en ook nog eens zeer aantrekkelijk geprijsd. Kijk op www.boschcvketels.nl of informeer bij uw Solar vertegenwoordiger.