contact
Wil je nog meer weten? Bel of mail ons gerust.

Wie we zijn!

Ze werken al jaren als zelfstandigen en hebben uitgebreide ervaring met het onderhouden en installeren van CV’s. Maar om klanten nog beter van dienst te zijn besloten Geert Spiekman van Spiekman Installatie Techniek en Gerrit Panjer van Panjer Installatie om naast hun eigen werkzaamheden ook hun krachten te bundelen. Sinds januari 2012 is CV Techniek Noord in Emmen een feit.

 

24-uurs service
De belangrijkste reden voor de oprichting van CV Techniek Noord is de 24-uurs service van het bedrijf. Spiekman en Panjer zetten hoog in op de onderhoud van CV’s en willen altijd bereikbaar zijn voor klanten in het geval van storing. CV Techniek Noord is werkzaam in de provincies Drenthe en Groningen. Naast het onderhouden van CV’s, is CV Techniek Noord ook specialist in het vervangen en verplaatsen van CV’s én het aanleggen van complete installaties.

Persoonlijk en duidelijk
De werkwijze van CV Techniek Noord kan het best omschreven worden als persoonlijk en duidelijk. De eigenaren van het bedrijf zijn ook de mensen die de gemaakte afspraken bij u thuis uitvoeren. CV Techniek Noord in Emmen schakelt snel en werkt bovendien met scherpe prijzen. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan meteen contact met ons op.